Конкурс за избор на ученик на генерација

Првенец на генерација

Прочитај повеќе

Повик за запишување на ученици во прво одделение

Првачиња

Прочитај повеќе

Неработни денови оваа година

Во согласност со Законот за празниците на Република Македонија (Сл. весник на РМ број 21/98 и 18/07), неработни денови во 2023 година

Прочитај повеќе