Екскурзија за учениците од деветто одделение

Патување низ Македонија

Прочитај повеќе

Еднодневна екскурзија со учениците од трето одделение

Патување до Крушево

Прочитај повеќе

Дводневна екскурзија за учениците од шесто одделение

Посета на многубројни локалители

Прочитај повеќе

Еднодневен излет

Учениците од прво до деветто одделение на еднодневен излет

Прочитај повеќе

Македонска Филхармонија

Ученците од деветто одделение во посета на Македонска Филхармонија

Прочитај повеќе

Денот на планетата Земја

Англиски содржини за одбележување на денот на планетата Земја

Прочитај повеќе

22-ри Aприл Светски ден на планетата Земја

Упатуваме јасни пораки

Прочитај повеќе

Светскиот ден на планетата Земја

Се грижиме за планетата Земја бидејќи е единствена

Прочитај повеќе

Еко репортери

Одбележување на Денот на планетата Земја

Прочитај повеќе

Искуствено учење

Животните и нивната животна средина

Прочитај повеќе

Одбележување на Светскиот ден на водата

Ја подигнуваме свеста за важноста на водата

Прочитај повеќе

Светски ден на водата

Без вода нема живот!

Прочитај повеќе