Натпревар во прва помош

Нашите ученици на натпревар во прва помош

Прочитај повеќе

Регионален натпревар по македонски јазик

Пласман на нашите учениците на натпреварот по македонски јазик

Прочитај повеќе

Регионален натпревар по природни науки

Пласман на учениците од нашето училиште

Прочитај повеќе

Регионален натпревар по биологија

Нашите ученици на регионален натпревар по биологија

Прочитај повеќе

Општински натпревар по природни науки

Освоени места на општински натпревар по природни науки

Прочитај повеќе

Општински натпревар по географија

резултати од одржан општински натпревар по географија

Прочитај повеќе

Општински натпревар по биологија

Одржан општински натпревар по биологија

Прочитај повеќе

Општински натпревар по математика

Натпревар по математика

Прочитај повеќе

Spelling Bee / Натпревар по спелување за предметна настава

Натпревар по спелување на англиски јазик за учениците од предметна настава

Прочитај повеќе

Spelling Bee Contest

Натпревар по спелување на англиски јазик за учениците од четврто и петто одделение

Прочитај повеќе

Противпожарен квиз натпревар

Противпожарен квиз натпревар

Прочитај повеќе

Втора награда на државниот натпревар по биологија

На 20.5.2023 год. на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа државниот натпревар по биологија на кој учествуваше ученичката Ева Станчевска од 7-2 одделение и освои 2 награда.

Прочитај повеќе