Патронен празник на училиштето

Одбележан патрониот празник на училиштето

Прочитај повеќе

Денови на култура

Литературен конкурс

Прочитај повеќе

Проект PRELIM во соработка со ЕЛТАММК

Соработка со Асоцијација на наставници по англиски јазик и книжевност ЕЛТАММК

Прочитај повеќе

Крени глас против врсничко насилство

Кампања против врсничко насилство

Прочитај повеќе

🎉 Ден на Шегата - Светот на Фантазијата 🎭

1 Април - ден на шегата

Прочитај повеќе

👑🎉 НЕВЕРОЈАТНА АВАНТУРА! 👑🎉

1 Април Ден на шегата

Прочитај повеќе

Ударна вест!

1 Април - ден на шегата

Прочитај повеќе

Размена на идеи и искуства

Реализирана КА1 Еразмус мобилност

Прочитај повеќе

Искрени честитки за среќно пензионирање

Среќни пензионерски денови на нашиот почитуван колега

Прочитај повеќе

Отворен час на утринска програма

Изборен предмет - Готвење

Прочитај повеќе

Интеркултурна размена во Троген, Швајцарија

Реализирана посета на ученици во детско село Песталоци, во Троген, Швајцарија

Прочитај повеќе

Пакетчиња и подароци за најмалите

Пакетчињата донација од општествено одговорната компанија ОКТА за учениците од прво до трето одделение

Прочитај повеќе