My Place on Earth

Моето место на земјината топка

Прочитај повеќе

In Someone Else's Shoes

Да се биде во туѓа кожа

Прочитај повеќе

Global Voyages: Exploring Famous Cities

Патуваме и учиме

Прочитај повеќе

Extend your hand

Љубов и грижа за миленичињата

Прочитај повеќе

Tales Living in Four Languages

Во склоп на еТвининг проектите се заврши и проектот Tales Living in Four Languages со ученици од седмо и деветто одделение и наставничката по англиски јазик Емилија Стојановска и наставничката по германски јазик Билјана Смилевска.

Прочитај повеќе

Let's Play With Toys

eТвининг проектот со наслов Let's Play With Toys се реализираше во периодот од декември 2022 до јуни 2023.

Прочитај повеќе

Recycle and Use It

Активности на учениците од V одд со одделенскиот наставник Драгица Апостоловска на eTwinning проектот Recycle and use it, на ESEP платформата за вмрежување на училиштата од Европа.

Прочитај повеќе